Gastenboek

Doordat in korte tijd heel veel meemaakte en niet meer lekker in mijn vel zat, kreeg ik via iemand te horen over Joke.
De gesprekken deden mij enorm goed. Joke wist op een hele prettige manier de dingen in het dagelijks leven waarmee ik in de knoop zat, te bespreken. Ik kon dit gelijk in de praktijk brengen en dat hielp mij enorm.
Eén ding is zeker, dat ik dit de rest van mijn leven kan gebruiken, in gesprekken met mijn kinderen en om mensen beter te begrijpen en te benaderen. Omdat ik er altijd naar uitkeek om naar Joke te gaan, ga ik onze gesprekken erg missen.
Joke hartelijk bedankt hiervoor.

Alwin

Ik vind Joke een hele fijne persoon om mee te praten. Ik vind haar heel rustig in de gesprekken, ze kan heel goed gedetailleerd een situatie beschrijven en invoelen. Ze kloppen bij mijn eigen gevoel en beleving. Ze is heel eerlijk en integer en ze voelt heel zuiver aan voor mij. Ze geeft je prachtige inzichten waar je weer mee verder kan in het leven.. Ik kan ook voelen, dat ze zelf veel wijsheden heeft opgedaan in haar eigen leven en die deelt ze ook..en dat maakt, dat de gesprekken een extra dimensie hebben. Ik vind haar ook krachtig op het stuk, dat je ook de pijn van het leven gewoon mag voelen..dat dat de bedoeling is. Het is wat het is op dat moment.. en dat mag je helemaal voelen en er naar kijken. Er is niet meer dan het stuk waar je op dat moment in zit.. acceptie en aanvaarding zijn de sleutelwoorden. In het dagelijkse leven denk ik regelmatig even terug aan de gesprekken en de adviezen en dat geeft rust.

Anne

lieve joke, ik wil even bedanken voor de fijne gesprekken wie wij hebben en je voor je heldere en duidelijke inzichten welk altijd juist zijn. je blijf me verbazen hoe jij altijd de spijker op z`n kop weet te slaan. Heel eerlijk en met veel gevoel geef je antwoord zonder oordeel of bevooroordeeld. het is echt ongelofelijk hoe jou voorspellingen uit komen. Een gesprek met jouw is een cadeautje voor jezelf. dank je wel

Paula

Hai Joke,mooie site!!!!!
Lieve groet,gj!!!

Gert Jan

Een erg goede en overzichtelijke website. Iedereen die bij jou komt/zit, hebben een goeie! (ervaring)
Succes met alles!!!

Douwe

Wat een fijn telefoongesprek heb ik met je gehad. Dank voor de inzichten en je openheid. Je bent een inspiratie! Liefs.

Ingrid

Joke, Wat een mooie duidelijke site!
Ik wens je heel veel succes!!!

Margo, Color-Balance

Mooie website Joke, prachtige inhoud! Succes.
Lieve groet.

Joyce van Dijk

Ha Joke,
Prachtige site heb je!
Heel veel succes en liefde in je werk en de rest van je leven.
Lieve groet.

Janna Harbers, praktijk Transmissie.

Hoi Joke, goed gedaan. Een professionele site en toch heel persoonlijke. Ik heb je leren kennen als een warme en innemende persoonlijkheid, dit straalt jou website ook uit. Veel succes, Jeroen.

Jeroen

Lieve Joke, Jij bent zo vokomen jij. Respect en bewondering hoe jij de weg van misschien wel de meeste weerstand bewandeld. Wat je doet doe je vanuit een passie waar je jezelf helemaal weg kunt cijferen en er voor de ander wil en kan zijn. Jou uitdaging; innerlijke rust en geloof in jezelf! Ik had een stukje met kernwaarden willen maken, dit had jezelf al zo mooi gedaan en ze kloppen allemaal. Liefs.

Petra

Joke, Wij hebben elkaar een aantal keren gesproken, waarbij steeds meer en meer bij mij de overtuiging groeide dat je zeer gedreven en kundig bent op een heel breed vlak. Wat jij doet, doe je met een hele grote inzet, maar ook met heel je hart. Ik hoop dat veel mensen de weg naar jou zullen vinden. Je hebt een gouden hart. Met een speciale groet van Tjitske.

Tjitske

Site ziet er fantastisch uit! Reflecteert de persoon, jij bent ook fantastisch bezig. Veel liefs en succes!

Saskia

Het volgende komt in mij op: Jij,
zo normaal en zo gewoon
maar toch
zo speciaal en buitengewoon

Jan